Naujienos

Rietavo delegacija Švedijoje: naujausių kūrybinių technologijų paieškos TAB kūrybiniame sprinte ir Carl Film forume

Rietavo delegacija šiuo metu dalyvauja prestižiniame TAB projekto kūrybiniame sprinte ir Carl Film forume, kuris vyksta spalio 14–17 dienomis Karlskronoje, Švedijoje. Šiame renginyje susitinka aukščiausio lygio kūrybos profesionalai iš visos Europos, tyrinėdami naujausias technologijas, įskaitant pažangiausius virtualios gamybos sprendimus, kuriuos pristato Sony Europe.

Mūsų delegaciją sudaro:

  • Laima Dockevičienė, Rietavo TVIC direktorė
  • Rasa Baliulevičienė, projektų administratorė
  • Egidijus Gricius, savivaldybės tarybos narys
  • Justas Kirstukas, BĮ „Veiklus Rietavas“ direktorius
  • Vaidotas Valiukevičius, grupės The ROOP vokalistas

Šiuo metu delegacijos nariai semiasi patirties ir naujų įžvalgų, kurios padės plėtoti inovacijas ir kūrybinius sprendimus mūsų regione.

Sekite mūsų veiklą ir sužinokite, kokias idėjas Rietavas parsiveš iš šio kūrybiško renginio!

Apie TAB projektą

TAB projektas, bendrai finansuojamas ES Interreg Pietų Baltijos programos, platforma, skirta skaitmeninėms inovacijoms tokiose srityse kaip kino, medijų, žaidimų pramonė ir kitos kūrybinės industrijos. Projektas tyrinėja naujas technologijas, pavyzdžiui, VR, AI, XR ir novatoriškus verslo modelius, siekiant remti MVĮ skaitmeninę transformaciją.

Daugiau informacijos apie TAB projektą, kuris remiamas ES Interreg Pietų Baltijos programos, rasite mūsų svetainėje.

Taip pat naujienas rasite mūsų FacebokInstagam ir LinkedIn paskyrose bei oficialioje: TAB projekto svetainėjeFacebook bei LinkedIn socialiniuose tinkluose.

Ankstesnės naujienos

T.A.B. partnerių vizitas Kopenhagoje – tarptautinės inovacijos mažų regionų augimui ir technologinei pažangai 2024-10-03 T.A.B. partnerių vizitas Kopenhagoje – tarptautinės inovacijos mažų regionų augimui ir technologinei pažangai
Kopenhagoje įvykęs T.A.B. projekto: Technologijų, meno ir verslo inovacijų centrai (https://tabproject.org/)  partnerių susitikimas buvo reikšmingas žingsnis įgyvendinant šio inovatyvaus tarptautinio projekto tikslus. Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras (TVIC) yra vienas iš partnerių šiame tarptautiniame projekte. Rietavo savivaldybė – asocijuotas partneris. 
Plačiau
BIOSOL Farm - pažangi technologija ūkininko laukuose 2024-09-30 BIOSOL Farm - pažangi technologija ūkininko laukuose
BIOSOL Farm projekto veiklos lauke ruošiamasi atvejo tyrimui asocijuoto projekto partnerio Artūro Jurkaus ūkyje. Susitikimų, lankymosi ūkyje metu, įvertinus ūkio poreikį energijos gamybos ir vartojimo srityje, susitarta ieškoti sprendimų kaip sumažinti energijos vartojimo kaštus ūkio gamybos bloke.  Asocijuotas projekto partneris Rolandas Dockevicius supažindino ūkininką su naujausia technologine įranga - AR (papildytos realybės), VR (virtualios realybės), XR (išplėstinės realybės) įranga, energijos generavimo ir kaupimo įrenginiais, dirbtinio intelekto programomis.
Plačiau
Sveikiname su tarptautine TURIZMO DIENA 2024-09-27 Sveikiname su tarptautine TURIZMO DIENA
Džiaugiamės, kad šiemet net 2,8 mln. gyventojų rinkosi keliauti po savo kraštą ir atrasti nuostabius jo kampelius. Rietavas šį turizmo sezoną sulaukė daug žingeidžių lankytojų, kurie domėjosi istorija, kultūra ir mūsų gamtos paveldu.
Plačiau