SB FOODINNO Developing food innovation capacity in the South Baltic Region – Maisto inovavimo gebėjimų vystymas Pietų Baltijos regione
Projektas siekia suburti mokslo, verslo bei viešąjį sektorius ir dirbant kartu padėti mažoms ir vidutinėms įmonėms išvystyti maisto inovavimo pajėgumus.
Projekto partneriai:
- Absalon universitetinė kolegija / DK;
- Lundo universitetas / SE;
- Rostoko universitetas / DE;
- Arhus universiteto Agroekologijos departamentas / DK;
- Zelandijos verslo ir technologijų institutas / DK;
- Švedijos žemės ūkio mokslų universitetas / SE;
- Aalborgo universiteto maisto studijos / DK.
„Pieno kelias" (operatorius Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras) yra asocijuotas projekto partneris.
Asocijuoti projekto partneriai:
- FoodNexus Nordic / Kopenhagos universitetas / DK;
- Future Food Innovation – Agro verslo parkas / DK;
- Skåne maisto inovacijų tinklas / SE;
- Corporate Service, Region Zealand / DK;
- Nordic seed / DK;
- DanSeed / DK;
- Meklenburgo-Vakarų Pamario Žemės ūkio ir žuvininkystės valstybinis tyrimų centras / DE;
- Prolupin GmbH / DE;
- Baltijos Euroregiono Lenkijos savivaldybių asociacija / PL;
- Natureef Association / PL;
- Asociacija „Pieno kelias" / LT;
- Kauno technologijos universitetas / LT.
Bendras projekto biudžetas 2 020 000,29 eur.Trukmė 2017-07-31 – 2020-12-31.http://sbfoodinno.eu/
Projekto vadovė Laima Dockevičienė, direktore@rietavovic.lt, +370 699 17716