Informuojame, kad 2019 m. balandžio 15 - 16 dienomis, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centre vyks seminarai - dirbtuvės „Maisto inovacijos: turizmo produktų, paslaugų prototipų ir koncepcijos vystymas“.
Seminarai – dirbtuvės tęsia procesą, kurio metu Rietavo sav. turizmo, maitinimo, apgyvendinimo ir kt. turizmo paslaugų teikėjai, kiti suinteresuoti asmenys kuria išskirtinius, reguliariai sezono metu veikiančius regiono turizmo produktus ar paslaugas.
Pirmo etapo dviejų dienų užsiėmimas, kurio metu kursime su gamtos, kultūros, Oginskių paveldu susijusių maisto ir turizmo paslaugų pasiūlymus. Atsižvelgiant į esamą turistų ir lankytojų patirtį, seminaras - dirbtuvės padės dalyviams atrasti ir formuoti naujas paslaugas. Naujų paslaugų koncepcijos bus siejamos su vietiniais pajėgumais - resursais.
Seminaro - dirbtuvių metu rengsime pirminius paslaugų prototipus ir pasiruošime jų testavimui.
Kviečiame
Rietavo savivaldybės maitinimo, maisto, apgyvendinimo, turizmo paslaugų teikėjus bei projekto „Pietų Baltijos maisto inovacijų kultūros veikėjai“ (SB FICA - South Baltic Food Innovation Culture Actors) asocijuotus partnerius.
Seminaro - dirbtuvių data ir laikas
2019 m. balandžio 15 – 16 dienomis, 10.00 - 17.00 val.
Seminaro - dirbtuvių vieta
Rietavo turizmo ir verslo informacijos centras, konferencijų salė (Rietavas, parko g. 5).
Moderatorius – Itziar Pobes Gamarra, paslaugų ir produktų dizaino ekspertė iš Barselonos - http://wequestionourproject.com
Seminarų - dirbtuvių pilna programa - http://bit.ly/2YX14IJ
Registracija į pirmąjį seminarą - dirbtuves internetu - http://bit.ly/2FUPhTJ
Daugiau informacijos - mob. tel. +370 640 17312, el. p. vadybininke@rietavovic.lt