Kauno technologijos universiteto Maisto institutas, įgyvendindamas projektą „Žemės ūkio produktų perdirbimo ūkyje mokslo žinių ir inovacinės praktikos sklaida“ organizuoja seminarą „Juslinės analizės taikymas, siekiant užtikrinti aukštą gaminamų mėsos gaminių kokybę“
Praktinis seminaras skirtas - ūkininkams, jų partneriams, ūkio darbuotojams ir kitiems fiziniams ar juridiniams asmenims, užsiimantiems žemės ūkio veikla.
Praktinio seminaro tikslas - pristatyti pieno produktų gamybos parodomojo bandymo rezultatus, supažindinti su inovacine praktika ir suteikti mokslo ir praktinių žinių tradicinių ir naujų pieno ekologiškų produktų gamybos srityje.
Seminaro programa:
Seminaro pradžia 9.30
Pranešimai:
A. Mieželienė "Juslinės analizės bendrieji principai, galimybės, taikymo sritys, atlikimo būdai ir metodai"
A. Mieželienė "Sąlygos, užtikrinančios juslinės analizės rezultatų kokybę, dažniausiai pasitaikančios klaidos ir būdai jų išvengti"
G. Alenčikienė "Mėsos gaminių kokybės kontrolė ir juslinė analizė"
G. Alenčikienė "Produktų ydų (defektų) aptikimas ir vertinimas. Vertinimas balais – privalumai ir trūkumai"
A. Mieželienė "Parodomųjų bandymų rezultatai"
Diskusijos.
Išankstinė registracija e-paštu kk@zyle.lt, arba telefonu 8 612 02246.
Praktinio seminaro (lauko dienos) organizatorius: UAB „Zyle“, tel. 8 612 02246, el. paštas. kk@zyle.lt, kontaktinis asmuo Kęstutis Rėklaitis
----
Kauno technologijos universiteto Maisto institutas, įgyvendindamas projektą „Žemės ūkio produktų perdirbimo ūkyje mokslo žinių ir inovacinės praktikos sklaida“ organizuoja seminarą "Tiesiogiai iš ūkių parduodamų tradicinių ir naujų ekologiškų mėsos ir pieno produktų gamybos technologijos"
Praktinis seminaras skirtas - ūkininkams, jų partneriams, ūkio darbuotojams ir kitiems fiziniams ar juridiniams asmenims, užsiimantiems žemės ūkio veikla.
Praktinio seminaro tikslas - pristatyti ekologiškų pieno ir mėsos produktų gamybos ūkiuose parodomųjų bandymų rezultatus, supažindinti su inovacine praktika ir suteikti mokslo ir praktinių žinių tradicinių ir naujų ekologiškų pieno ir mėsos produktų gamybos srityje.
Seminaro programa:
Seminaro pradžia 13.00
Pranešimai
E. Mickevičius "Pieno produktų gamybos mažuose ūkiuose parodomųjų bandymų rezultatai. Mažos pieninės įrengimas"
Firmų atstovai "Pieno ir pieno produktų gamybos ir prekybos higienos reikalavimai. Plovimo ir dezinfekcijos medžiagos."
E. Mickevičius "Pirminis pieno apdirbimas. Tradicinių ir naujų pieno ir grietinėlės produktų kokybės reikalavimai."
M. Kulikauskienė "Tradicinių ir naujų raugintų pieno produktų gamybos technologijos"
E. Mickevičius "Fermentinių sūrių ir kitų pieno produktų gamyba mažose ūkiuose"
Firmų atstovai "Pakavimo medžiagos. Raugai ir fermentai. Produktų ženklinimas"
Išankstinė registracija e-paštu kk@zyle.lt, arba telefonu 8 612 02246.
Praktinio seminaro (lauko dienos) organizatorius: UAB „Zyle“, tel. 8 612 02246, .el. paštas.. kk@zyle.lt, kontaktinis asmuo Kęstutis Rėklaitis