Naujienos

Renginys: Daugiau apie atsinaujinančius energijos šaltinius ir pluoštines kanapes

Kviečiame sužinoti daugiau apie atsinaujinančius energijos šaltinius ir pluoštines kanapes kaip sveikatai palankius maisto produktus. Kviečiame ūkininkus, verslininkus, gamintojus ir kitus suinteresuotus asmenis į renginį rugsėjo 17 d. 

Programa:

Pirma dalis:
14:00–15:00 val. Atsinaujinantys energijos šaltiniai: geroji patirtis ir iššūkiai. Biosol Farm projektas
Projektą pristatys jo vadovė Laima Dockevičienė, projekto administratorė Rasa Baliulevičienė, projekto dalyvis ūkininkas Artūras Jurkus.

Antra dalis
15:00–17:15 val. Pluoštinių kanapių maisto produktų potencialas skatinant sveikatai palankią mitybą ir didinant vietos produktų vartojimą. Kanapių maisto produktų degustacija: kanapių arbatos, aliejaus, pieno, sūrio ir desertų. Viešinimo renginį pristatys Kanapių augintojų ir verslo inovatorių asociacijos direktorius Rimantas Čiūtas bei Žolinčių akademijos lektorė Aldona Čiūtienė, (KPF, LKT viešinimas)

17:30 val. Karbauskų šeimos sausmedžių ūkio lankymas, pagal Biosol Farm projektą. Tvarios energijos pritaikymu realiame ūkyje, ūkio produktų degustacija (Biosol Farm)

Data: 2024-09-17
Laikas: 14:00-19:00
Adresas: Parko g. 5, Rietavas (Rietavo TVIC konferencijų salė)

Pasinaudokite galimybe sužinoti ir patirti apie tvarias technologijas ir sveiką mitybą per vieną dieną!
Registruokitės ir nepraleiskite šios ypatingos galimybės jau dabar.

 

Ankstesnės naujienos

Renginyje - apie tautinio paveldo sertifikavimo patrtis ir iššūkius 2024-09-05 Renginyje - apie tautinio paveldo sertifikavimo patrtis ir iššūkius
Šiandien Rietavo TVIC konferencijų salėje vyko Mykolinių šventės Metturgio mugės pasiruošimo seminaras. Centro direktorė Laima Dockevičienė pristatė Centro misiją išlaikyti unikalią šventę ir siekį sertifikuoti Metturgį kaip tautinio paveldo renginį. Kalbėta apie Metturgio svarbą Rietavui, jo istorinę, religinę ir kultūrinę vertę, kurią jau daugelį metų puoselėja mūsų bendruomenė.
Plačiau