Naujienos

Kviečiame į seminarą apie tautinio paveldo produktų sertifikavimą

Gerbiami amatininkai, verslininkai ir bendruomenių atstovai, ar norėtumėte tapti sėkmingiausiu šių metų amatininku arba išplėsti savo veiklą pasitelkdami tautinio paveldo sertifikavimą?

Prisijunkite prie seminaro, kuris vyks 2024 m. rugsėjo 5 d., ir atraskite naujas galimybes, kaip išsiskirti, kaip pristatyti savo produktus, kaip juos sertifikuoti ir gauti papildomą naudą.Tai puiki proga sužinoti, kaip dalyvauti sėkmingiausio amatininko konkurse ir laimėti premiją, gauti tautinio paveldo sertifikatus savo produktams ir sužinoti apie naujas rinkos galimybes. 

Čia galėsite pasidalinti savo patirtimi, išgirsti vertingų specialistų patarimų ir užmegzti ryšius, kurie gali padėti Jūsų veiklai augti. Kviečiame pasiimti savo produktus: turėsite puikią galimybę juos pristatyti.

Neleiskite šiai galimybei praslysti pro pirštus – registruokitės jau dabar.

Ankstesnės naujienos

Kviečiame Metturgio dalyvius 2024-08-04 Kviečiame Metturgio dalyvius
Kviečiame dalyvauti Rietavo Mykolinių Metturgis - mugėje, kuri vyks Rietavo miesto Mykolinių šventės metu 2024 m. rugsėjo 28 dieną ir registruotis adresu https://forms.office.com/e/AuhANYuWUQ 
Plačiau
Rietavą lanko ir asmenys, ieškantys savo giminės šaknų 2024-07-29 Rietavą lanko ir asmenys, ieškantys savo giminės šaknų
Lietuvos pilietybę turintys, tačiau visą savo gyvenimą praleidę Pietų Afrikos Respublikoje, Raphael su savo sūnumi Benjamin Lietuvą lanko pirmą kartą. Čia tikisi rasti savo giminės istorijos pėdsakų ir pamatyti kraštą, kuriame augo Raphael mama, kuri čia Rietave gyveno 7 metus iki kol pasitraukė ir su tėvais emigravo į tolimąjį PAR miestą Keiptauną (Cape Town). 
Plačiau